Όροι της Θεραπείας

Γενικοί όροι

1.Η Οδοντιατρική Κλινική Μ3 Dent επιφυλάσσει το δικαίωμα να τροποποιήσει το σχέδιο θεραπείας σε όλα τα στάδια (για παράδειγμα των αριθμό των εμφυτευμάτων, την τοποθέτηση των εμφυτευμάτων, εξαγωγές) χωρίς αυτό να επηρεάζει το τελικό αποτέλεσμα ή τελική τιμή.

2.Η Οδοντιατρική Κλινική Μ3 Dent είναι υπεύθυνη να ενημερώσει τον ασθενή για τυχόν αλλαγές στο πλάνο θεραπείας του.

3.Η τωρινή προσφορά μπορεί να μήν ισχύσει στην περίπτωση που ο ασθενής δέν έχει προηγουμένως αποστείλει μια πρόσφατη πανοραμική ακτινογραφία στην κλινική για αξιολόγηση της τωρινής του κατάστασης.

4.Η Οδοντιατρική Κλινική Μ3 Dent διατηρεί το δικαίωμα να εκτιμά, στην αρχή του πλάνου θεραπείας, τον τύπο, τις διαστάσεις των προσωρινών προσθετικών και στα δόντια (θήκες), και στις γέφυρες και στις οδοντοστοιχίες. Η προετοιμασία των προσωρινών προσθετικών απαιτεί το ανώτερο δύο μέρες (48 ώρες).

5.Η Οδοντιατρική Κλινική Μ3 Dent επιφυλάσσει το δικαίωμα να τροποποιήσει τον χρόνο τοποθέτησης των οδοντικών εμφυτευμάτων σε οποιαδήποτε φάση της θεραπείας.

6.Εάν ο ασθενής δεν συμφωνεί με ένα ή περισσότερα απο τα ακόλουθα σημεία των γενικών όρων και συνθηκών (1..,2..,3..,4..,5.) όλες οι υπηρεσίες της Οδοντιατρικής κλινικής Μ3 Dent χάνουν την εγγύησή τους.

Όροι Πληρωμών, Τιμών και Μεταφορών

1.Οι τιμές που αναγράφονται στο πλάνο θεραπείας είναι τελικές και περιέχουν όλες τις απαραίτητες εργασίες όπως εξαγωγές δοντιών, προσωρινή προσθετική, μόνιμη προσθετική, τοποθέτηση εμφυτευμάτων και ακτινογραφίες.

2.Προκειμένου να ξεκινήσουν οι εργασίες κάθε στάδιου της θεραπείας η Οδοντιατρική Κλινική Μ3 Dent χρειάζεται την αντίστοιχη πληρωμή πρίν την έναρξη της συνεδρίας.

3.Οι τιμές που αναγράφονται στο πλάνο θεραπείας περιλαμβάνουν τη μεταφορά του ασθενούς από / προς to Αεροδρόμιο της Σόφιας και από/προς το ξενοδοχείο όπου ο ασθενής διαμένει (εντός των ακόλουθων αστικών περιοχών Dianabad, Iztok, Darvenitsa, Studenski Grad), μεταφορά από / προς το ξενοδοχείο και την οδοντιατρική κλινική Μ3 Dent.

4.Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται μόνο οι μεταφορές που απαιτούνται για τις ανάγκες της οδοντιατρικής θεραπείας.

5.Διαθεσιμότητα δρομολογίων ανάλογα με τον συμπληρωθέντα αριθμό συμμετοχών.

6.Όλες οι προγραμματισμένες δαπάνες ταξιδίου στη Σόφια (Βουλγαρία) επιβαρύνονται στον ασθενή. Η Οδοντιατρική Κλινική Μ3 Dent δεν ευθύνεται για έξοδα που έχουν να κάνουν με τη μεταφορά των ασθενών έξω από την πόλη της Σόφιας.

7.Οι τιμές που αναγράφονται δεν περιλαμβάνουν την διαμονή σε ξενοδοχείο κατά τη διάρκεια του πλάνου θεραπείας.

8.Το πλάνο θεραπείας μπορεί να πληρωθεί με μετρητά, πιστωτική κάρτα (Visa, Master Card, όχι Amex), Χρεωστική Κάρτα.

9.Η καταβολή του σχεδίου θεραπείας ρυθμίζεται ως η ακόλουθη:

2/3 του συνολικού ποσού, κατά το πρώτο στάδιο

1/3 του ποσού ως τελική πληρωμή, κατά το δεύτερο στάδιο

Όροι Εγγύησης

1.Εγγύηση εφόρου ζωής για τα οδοντικά εμφυτεύματα.

2.15 χρόνια εγγύηση για την πορσελάνη συγχωνευμένη με μέταλλο.

3.5 χρόνια εγγύηση για τη σταθερή οδοντοστοιχία από ακρυλική ρητίνη.

4.Όλες οι εγγυήσεις ισχύουν αν διατηρείται η κατάλληλη στοματική υγιεινή.

5.Όλες οι εγγυημένες εργασίες, καλύπτονται και πραγματοποιούνται στην οδοντιατρική κλινική Μ3 Dent στη Σόφια (Βουλγαρία).